les trois mousqetaires

niste prieteni canadieni (sa-i numim Cei Trei H) au vizitat nu de mult dragul nostru plai mioritic. impresiile au fost puternice, in general pozitive, iar concluzia generala e ca a meritat. ar fi vrut chiar sa aiba mai mult timp la dispozitie.
nu a umblat nimeni cu mana intinsa dupa ei, oamenii au fost primitori si iuti in a le sari in ajutor, mancarea buna si foarte buna, peisajele pitoresti si berea ieftina. cam in mare asta am primit ca feedback din partea lor. parerea lor o pretuiesc, e vorba de oameni educati, nu de prototipurile de dobitoci care impanzesc continentul nord american. e vorba de oameni care au calatorit mult si cam in toata lumea.
nu vreau sa editorializez, dar poate e momentul sa ne vedem asa cum suntem si nu ca o natie de rahat. e drept ca au vizitat doar Ardealul. stiti la ce ma refer. presupun ca cei care vad mai mult rele decat bune, fie ei straini sau bastinoshi, isi vad de fapt rautatea din suflet. asa cum o sticla rosie va lasa sa treaca doar culoarea rosie, asa si ei sunt sensibili doar la aspectele negative. au si ei o vorba aici si nu pot decat sa le dau dreptate "evil is who evil sees".
more images

Niciun comentariu: